Csomagolásban otthon vagyunk

Lehet szakmai, lehet üzleti, de mindenképp elgondolkodtató. Gondolkodom, hogyan csomagolok.

2019. jún 24.

Mindenki olcsóbb csomagolást keres! Mert van olcsóbb!

írta: cadmas
Mindenki olcsóbb csomagolást keres! Mert van olcsóbb!

Mit tud egy 12 mikronos sztreccsfólia? Mit tudhat egy 7 vagy 9 mikronos?

Magyarországon a 17-20 és 23 mikron vastag fólia a "nyerő". Sokan nehezebb papírcsévén adnak jóval kevesebbet, míg mások vastagabb fóliával trükköznek, de egészen elmehetünk a hulladékanyag, ragasztó és más "segédanyagok" belegyártásáig. A végeredmény az esetenként ragacsos tapintású fóliától kezdve egészen a növekvő felhasználásig, azaz valójában többlet költségig, többlet hulladékig is terjed. Pedig egyszerű lenne mérni és megfogni az így kidobott forintokat! (több információ: sztreccsfolia.hu)

Szofisztikáltabb vállalatok - bár szintén kevesen mérnek - a nagynyúlású vagy éppen az előnyújtott fóliákat preferálják, akár cséve nélküli kivitelben, mely egyébként szintén spórolást tesz lehetővé a minőség ...

Tovább Szólj hozzá

csomagolás csomagolóanyag sztreccsfólia stretch fólia rakományrögzítés rakatrögzítés raklapos csomagolás

2018. okt 04.

Kétoldalú ragasztószalag - csodaszer megannyi felhasználással

írta: cadmas
Kétoldalú ragasztószalag - csodaszer megannyi felhasználással

csomagolo_ragasztoszalag_kivalasztas.JPG

Amennyiben oldalunkon keres, azt jelenti, hogy ragasztószalagra van szüksége, erre a célra pedig Mi magunk, a Cadmas nyújtunk széleskörű választékot, méret, anyag, valamint gyártó alapján is katalogizálva a kínálatunkat.

Mondanunk sem kell, a kétoldalú ragasztó talán leginkább fontos tulajdonsága - szemben a hagyományos ragasztó szalagokkal szemben -, hogy mind a két oldalán egyaránt tapadásra képes, így ezzel segítséget nyújt a rendeltetésszerű felhasználásakor a legtöbb felületen. Legyen szó papíráruról - csomagolástechika, vagy a barkácsolás közepette egy gyors segítségre, ahol gyorsan kell két felületet egymáshoz rögzíteni, a kétoldalú ragasztóban bizony garantáltan nem csalódik az ember! Tekintve, hogy szalag ...

Tovább Szólj hozzá

2018. okt 03.

Nem a ruha teszi, de a készlet garantálja a gyors webáruházat!

írta: cadmas
Nem a ruha teszi, de a készlet garantálja a gyors webáruházat!

a cadmas.hu nagykereskedés, amely webáruházat is üzemeltet

Csomagolóanyagok saját raktárról!

Csomagolóanyagot keres? Kis vagy nagy tételben? Már csak egy utolsó simításra van szüksége ahhoz, hogy termékei könnyen szállíthatóak, jól tárolhatóak, szennyeződéstől, sérüléstől védettek legyenek?

Nálunk mindent megtalál ehhez, hiszen cégünk, a Cadmas Kft. a legkisebb csomagolási egységtől a raklap becsomagolásáig biztosít műanyag vagy papír alapú csomagolóanyagot, fóliákat, tasakokat, ragasztóanyagokat. Sok éves tapasztalatunkkal és a csomagolóanyag felhasználásának optimalizálásával segítünk Önnek csökkenteni költségeit, és széles körű gyártói partnereink ajánlatából mindig az Önnek legkedvezőbbet ajánljuk. Kérésére termékeinket ütemezve szállítjuk, így ...

Tovább Szólj hozzá

2018. sze 21.

A megfizethető csomagolás, kifizetődő!

írta: cadmas
A megfizethető csomagolás, kifizetődő!

A minden tekintetben megfelelő csomagolóanyag megtalálása nem olyan egyszerű feladat. Nem érdemes elkapkodnia a döntést, mivel elhatározása befolyásolhatja a biztonságát, munkavégzésének eredményességét, tevékenységének sikerességét. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen jellemvonásokkal megáldott burkolóanyagot használ fel a csomagolás során.

A precizitás alapvető elvárás a kivitelezés tekintetében. A magas minőség szintén ebbe a kategóriába tartozik. Csak akkor garantálhat maximális védelmet a beburkolt anyagoknak, ha a csomagoláshoz alkalmazott termék tökéletes fizikai paraméterekkel büszkélkedik. Hogy ez mit jelent a gyakorlatban?

Egyrészt nagyfokú ellenállóság, és strapabíróság az elérni kívánt, elsődleges cél. Ha ...

Tovább Szólj hozzá

2018. sze 04.

Különleges kartonboríték

írta: cadmas
Különleges kartonboríték

Amikor az egyszerű boríték szóba sem jöhet, de a légpárnás sem megfelelő mert merev és biztonságos tartás kell. Könyv, fénykép, festmény, oklevél és akár üveg tárgyak szállításához is segítségünkre lehet. Erős, mikrohullám kartonból készül és behajtható éleivel különböző vastagságú és méretű tárgyak csomagolhatók és postázhatók benne.

Leragasztása egy mozdulattal történhet, de felbontása maradandó és látható sérüléssel jár a borítékra nézve.

Tovább Szólj hozzá

2018. aug 17.

Vegye kézbe a nyomtatót és feliratozzon amire szüksége van

írta: cadmas
Vegye kézbe a nyomtatót és feliratozzon amire szüksége van

Ma már minden termékre kerülnek cimkék. Gyári szám, gyártási idő, szavatossági idő vagy akár sorszám, QR vagy vonalkód, de lehet hogy összetevők vagy egyéb szöveg is megjelenik. Sok helyen a futószalagon nyomtatják vagy ragasztják fel papírcimkével. Nálunk a beérkező kartonokat kell ellátni cikkszámmal és érkezési dátummal, idővel.

A feliratozás mára akár kis szériában is megoldható a kézi tintasugaras nyomtatóval, mely sokkal olcsóbb az etikett cimkénél és rugalmasabban hasz nálható. Akár sorszámozhat is vele, egyedi indulószámtól és akár eltérő lépésközzel is!

Érintőképernyőn szerkesztheti és el is mentheti a kész feliratokat, így még egyszerűbb a használat.
Betűtípus, méret is állítható, sőt több ...

Tovább Szólj hozzá

cimke cimkézés nyomtató etikett feliratozás

2018. aug 14.

Ragasztórúddal csőre tölthet!

írta: cadmas
Ragasztórúddal csőre tölthet!

A ragasztópisztoly lelke a ragasztórúd . Ez az eszköz túlmutat a tubusos ragasztók használatán, melyek soha nem kínálnak olyan fokú minőséget, és megbízhatóságot, mint a csőre töltött variánsok. Az alkalmazása roppant egyszerű: a szerszám egyik végén a ragasztórúd jut főszerephez, míg a másik végén, meghúzva a ravaszt a kellően megolvadt, könnyen kezelhető ragasztó távozik, mely az optimálisan zsírmentesített felületen pillanatok alatt megköt, ezzel stabil rögzítést biztosítva.

Nem véletlenül számít ez az eljárás sokkalta hatékonyabbnak a stiftes, esetleg tubusos megoldásokkal szemben. Ebben az esetben ugyanis nem pusztán a levegő lép reakcióba a ragasztóval, ami aztán kiváltja a kötést, hanem a nagy hőmérsékleti ...

Tovább Szólj hozzá

2018. aug 07.

A sztrecsfóliában rejlő lehetőségek

írta: cadmas
A sztrecsfóliában rejlő lehetőségek

 

A sztreccsfólia raklapos, és gyűjtő áruk rögzítésére, védelmére használható. Áruházunkban széles választék várja, megannyi opcióval, paraméterrel, azért hogy valóban azt a terméket, típust tudja kiválasztani, mely igényeihez, elvárásaihoz tökéletesen passzol. Ráadásul az előnyújtott fóliák azon túl, hogy nagyfokú biztonságot garantálnak, még pénztárcáját is óvják a felesleges kiadásoktól. A nagyobb fóliatömeggel rendelkező, kisebb csévéjű tekercsek igazán gazdaságos választásnak minősülnek!

A sztreccsfólia vastagsága 10-40 mikron közötti lehet, míg a szabványos típus szélessége 500 mm, de 125-1500 mm között egyedileg rendelhetők a termékek. A szín megválasztása is ugyanilyen rugalmas, ha áruházunk ...

Tovább Szólj hozzá

2018. júl 31.

Mire való a kordonszalag?

írta: cadmas
Mire való a kordonszalag?

  dsc_0307.JPG

A kordonszalag a legtöbb ember számára a különböző építkezésekről, vagy éppen tömegeket megmozgató rendezvényekről ismerős. Az elkülönítésre szolgáló szalag a legtöbbször a fenti példákban jut főszerephez, pedig valójában roppant praktikus kellékről van szó, mely az élet számos területén jó szolgálatot tehet önnek.

Gondolt már úgy erre az eszközre, mint ideiglenes kerítésre? Ha nem, akkor ideje, hogy felfedezze a benne rejlő előnyöket. Úgy választhat le kertjéből, udvarából részeket, hogy különösebb erőfeszítést nem kell tennie. Ha például valamit barkácsol, javít a házhoz tartozó területen, akkor probléma nélkül megjelölheti az érintett szektorokat. Ha olyan részen tevékenykedik, amely már az utcához, ...

Tovább Szólj hozzá

2018. júl 24.

Ne habozzon, ha a habfólia használatáról van szó!

írta: cadmas
Ne habozzon, ha a habfólia használatáról van szó!

dsc_1965.JPG

A habfólia pozitívumait napestig lehetne sorolni. A tökéletesen párnázott anyag maximális védelmet biztosít a váratlan meglepetésekkel szemben. De mégis melyek a legvonzóbb jellemvonásai?

A becsomagolni kívánt terméket eredményesen védi a sérülésektől, zúzódásoktól, azaz a szállítás során óhatatlanul bekövetkező balesetek rongálódással járó következményeitől.

Kopásállósága és vízállósága tovább fokozza strapabíróságát, ami azt jelenti, hogy számos területen garantál biztonságot: óv a nedvességtől, és a gyengébb mechanikai, fizikai behatásoktól.

Csekély súlyának, és rugalmasságának köszönhetően használata pofonegyszerű. A szivacsos textúrájú anyag óriási előnye, hogy a becsomagolt termékkel ...

Tovább Szólj hozzá