2018. okt 04.

Kétoldalú ragasztószalag - csodaszer megannyi felhasználással

írta: cadmas
Kétoldalú ragasztószalag - csodaszer megannyi felhasználással

csomagolo_ragasztoszalag_kivalasztas.JPG

Amennyiben oldalunkon keres, azt jelenti, hogy ragasztószalagra van szüksége, erre a célra pedig Mi magunk, a Cadmas nyújtunk széleskörű választékot, méret, anyag, valamint gyártó alapján is katalogizálva a kínálatunkat.

Mondanunk sem kell, a kétoldalú ragasztó talán leginkább fontos tulajdonsága - szemben a hagyományos ragasztó szalagokkal szemben -, hogy mind a két oldalán egyaránt tapadásra képes, így ezzel segítséget nyújt a rendeltetésszerű felhasználásakor a legtöbb felületen. Legyen szó papíráruról - csomagolástechika, vagy a barkácsolás közepette egy gyors segítségre, ahol gyorsan kell két felületet egymáshoz rögzíteni, a kétoldalú ragasztóban bizony garantáltan nem csalódik az ember! Tekintve, hogy szalag formájában feltekert állapotban kerül a felhasználó kezébe, azt könnyen méretre szabhatja a kívánt felületre, elkerülve ezzel az előre leszabott darabokból adódó esetleges méretkülönbségeket és vagy felesleges pazarlást.

Nemrégiben a Kossuth Rádióban is elhangzott egy igen hasznos praktika, nevezetesen a kétoldalú ragasztó egy új felhasználási formája, rovarok ellen. Nevezetesen a praktika nem volt más, mint hogy a kívánt felületre (karó, asztal és vagy szék lába, esetleg a gyümölcsfa törzse) kétoldalú ragasztót kell tekerni, a kártevő hangyák pedig ennek kibocsátott szagától meg sem próbálják a feljutást. Ön is kipróbálná? Ne habozzon, rendelje meg még hozzá ma webáruházunkból a kétoldalú ragasztót, s tapasztalja meg a hangyamentes felületet akár holnap!

 

 

Szólj hozzá