2018. aug 07.

A sztrecsfóliában rejlő lehetőségek

írta: cadmas
A sztrecsfóliában rejlő lehetőségek

 

A sztreccsfólia raklapos, és gyűjtő áruk rögzítésére, védelmére használható. Áruházunkban széles választék várja, megannyi opcióval, paraméterrel, azért hogy valóban azt a terméket, típust tudja kiválasztani, mely igényeihez, elvárásaihoz tökéletesen passzol. Ráadásul az előnyújtott fóliák azon túl, hogy nagyfokú biztonságot garantálnak, még pénztárcáját is óvják a felesleges kiadásoktól. A nagyobb fóliatömeggel rendelkező, kisebb csévéjű tekercsek igazán gazdaságos választásnak minősülnek!

A sztreccsfólia vastagsága 10-40 mikron közötti lehet, míg a szabványos típus szélessége 500 mm, de 125-1500 mm között egyedileg rendelhetők a termékek. A szín megválasztása is ugyanilyen rugalmas, ha áruházunk mellett dönt. A transparens, fehér, kék, fekete mellett egyéni elképzelései is megvalósíthatók.

dekor1.JPG

A sztreccsfólia kapható kézi, vagy gépi kiszerelésben is. Ha olyan termékeket kíván becsomagolni, melyeket a szabad ég alatt tárol, akkor prioritást élvez, hogy a fólia ellenálló legyen az UV-sugárzással szemben. Az antisztatikus feltöltődés elleni védelem legalább ennyire lényeges kitétel.

Ha olyan variánst vásárol, mely csak belül tapad, akkor az egységrakományok, raklapok a tárolás, szállítás során nem tapadnak össze, éppen ezért a mozgatásuk kifejezetten egyszerűvé válik. A kívül tapadós verziónál a terméket nem éri semmilyen ragasztóanyag, így ha önnek ez az opció szimpatikus, akkor ilyen alternatívát is talál kínálatunkban.

A kis súlyú, vagy könnyen deformálódó termékekhez előnyújtott sztreccsfólia javasolható, amivel pillanatos műveletté válik a biztonságos csomagolás.

Nagy volumen esetében a sztreccsfóliázó géppel rengeteg pénzt takaríthat meg.

 

Szólj hozzá