2018. júl 31.

Mire való a kordonszalag?

írta: cadmas
Mire való a kordonszalag?

 dsc_0307.JPG

A kordonszalag a legtöbb ember számára a különböző építkezésekről, vagy éppen tömegeket megmozgató rendezvényekről ismerős. Az elkülönítésre szolgáló szalag a legtöbbször a fenti példákban jut főszerephez, pedig valójában roppant praktikus kellékről van szó, mely az élet számos területén jó szolgálatot tehet önnek.

Gondolt már úgy erre az eszközre, mint ideiglenes kerítésre? Ha nem, akkor ideje, hogy felfedezze a benne rejlő előnyöket. Úgy választhat le kertjéből, udvarából részeket, hogy különösebb erőfeszítést nem kell tennie. Ha például valamit barkácsol, javít a házhoz tartozó területen, akkor probléma nélkül megjelölheti az érintett szektorokat. Ha olyan részen tevékenykedik, amely már az utcához, azaz közterülethez tartozik, akkor nemcsak ildomos, hanem kötelező elkerítenie a szóban forgó területeket. Ha ezt valamiért elmulasztja, akkor komoly büntetésre számíthat, ezért nem érdemes ezt a lépést megkockáztatnia.

Vihar után akár szomszédainak is jelezheti ilyenformán, hogy a tetőről cserepek hullhatnak le, vagy hogy a vén diófa ágai úgy tűnik megadják magukat.

 

A kordonszalag a feltűnés bajnoka!

 

A fenti egyszerű, viszonylag hétköznapi példák kiválóan statuálják, hogy milyen Pazar jellemvonásokkal rendelkezik a szalag, mely feltűnésben, pontosabban feltüntetésben első helyen áll! Árnyalatának, és anyagminőségének köszönhetően könnyedén észrevehető, már messziről felfedezhető. Az időjárás viszontagságainak tökéletesen ellenáll, sem az esővíz, sem a napfény nem tehet benne kárt.

Könnyű kezelhetősége miatt a vele való bánás nem igényel felesleges erőfeszítést, vagy energiapocsékolást. Mivel bekerülési költségei roppant alacsonyak, így minden szempontból tökéletes beruházás!

Szólj hozzá