2018. júl 24.

Ne habozzon, ha a habfólia használatáról van szó!

írta: cadmas
Ne habozzon, ha a habfólia használatáról van szó!

dsc_1965.JPG

A habfólia pozitívumait napestig lehetne sorolni. A tökéletesen párnázott anyag maximális védelmet biztosít a váratlan meglepetésekkel szemben. De mégis melyek a legvonzóbb jellemvonásai?

A becsomagolni kívánt terméket eredményesen védi a sérülésektől, zúzódásoktól, azaz a szállítás során óhatatlanul bekövetkező balesetek rongálódással járó következményeitől.

Kopásállósága és vízállósága tovább fokozza strapabíróságát, ami azt jelenti, hogy számos területen garantál biztonságot: óv a nedvességtől, és a gyengébb mechanikai, fizikai behatásoktól.

Csekély súlyának, és rugalmasságának köszönhetően használata pofonegyszerű. A szivacsos textúrájú anyag óriási előnye, hogy a becsomagolt termékkel nem lép vegyi reakcióba. Ezzel együtt, hogy a tudatos vásárlást is megerősítsük, az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan, azaz alkalmazása nem egészségkárosító.

Nem véletlen, hogy az élelmiszeripar, a csomagolástechnika, az autógyártás nem nélkülözheti a pozitívumait, de még a bútorok szállításánál is rendszeresen találkozhat vele.

 

Mekkora habfólia a legjobb döntés?

 

Igazság szerint a termékpaletta megannyi tagot számlál. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egyedi igényei határozhatják meg a leginkább, hogy milyen fizikai paraméterekkel megáldott terméket érdemes vásárolnia. A leírásokban láthatja, hogy különböző vastagságú alternatívák elérhetőek. A hőmérséklettel szembeni ellenállóság is lényeges paraméter lehet.

A tekercsben kapható variáció kifejezetten gazdaságos megoldás. A takarékos kivitelezés mellett a beszerzés sem költséges, mivel az extrudált polietilén előállítása nem jár együtt komoly anyagi terhekkel.

Szólj hozzá