2015. nov 29.

Mi a teendő ha elfogy a ragasztószalag?

írta: cadmas
Mi a teendő ha elfogy a ragasztószalag?

mert elfogy, ugye..

Sokféle van belőle, nagyon hasznos a háztartásokban, irodákban, raktárakban és gyakorlatilag bárhol, és akkor fogy el, amikor a legnagyobb szükség volna rá, mi az?

Igen, a helyes válasz a ragasztószalag.

Gondolom észrevettük már, hogy ez a látszólag teljesen közömbös, a lehető leghétköznapibb használati tárgy mennyire fontossá tud válni pillanatok alatt, ha éppen szükség volna rá, de nincsen kéznél. Márpedig egy iroda, vagy főleg egy raktár ragasztószalag felhasználása jóval nagyobb az átlagosnál, ami érthető, ha figyelembe vesszük, hogy mindkét helyen sok papírral bánnak, sok csomagolás vagy éppen jelölés, elválasztás zajlik napi szinten. Egy átlagos iroda vagy raktár esetében csak az anyagbeszerző a megmondhatója, mennyi ragasztószalag fogy el egyetlen hónap alatt, és bizony sokszor előfordul, hogy a hirtelen megnövekedett igény miatt nem áll elég ragasztószalag rendelkezésre, sőt, akár ki is fogy.

De ha egy háztartásra vetítjük ki a kérdést, a ragasztószalag ott is mindig a lehető legrosszabbkor fogy el, gondoljuk csak végig személyes tapasztalatainkat. Költözünk, és tucatjával ragasztjuk le a karton dobozokat? Biztosan elfogy a ragasztó, lehetőleg épp egy félig leragasztott doboznál. A gyerekek játszanak a ragasztó gurigájával, és későn vesszük észre, hogy teleragasztották a szobát? Már el is fogyott egy egész tekercs, és éppen nincs több a fiókban, pedig kellene a lomok becsomagolásához. Összefoglalva, a ragasztószalag egy fogyóeszköz, ami természetesen el is fogy, és sokszor gond, ha nincs a közelben egy bolt ahol vehetnénk. Szerencsére, ma már nem kell gondterhelten a körmünket rágnunk, ehelyett elég, ha az interneten kiválasztjuk magunknak azt a ragasztót, amelyikre éppen szükségünk van, és meg is rendelhetjük azonnal a tetszés szerinti mennyiséget. Magánszemélyek, és óriáscégek egyaránt könnyedén megtalálják a megfelelő minőséget és mennyiséget, hisz az erre szakosodott weboldalon - http://cadmas.hu/ragasztoszalagok - minden szükséges információ megvan a vásárláshoz, így néhány kattintás után már házhoz is jön a megrendelt termék, és folytatódhat a munka.

 

Szólj hozzá

költözés csomagolás ragasztás ragasztószalag csomagolóanyag